середу, 19 березня 2014 р.

19 березня пройшов  другий етап конкурсу "Кращий читач 2014". Метою кокурсу є заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань, популяризації найкращих зразків української та світової літератури, щоб привернути увагу громадськості, діячів державних установ, меценатів та всіх небайдужих, щорічно, починаючи з 2005 року, в бібліотеках України проходить  Всеукраїнський конкурс «Найкращий читач України», в якому змагаються найактивніші та найзавзятіші читачі - учні 6 -7 класів.
  Свято пройшло в теплій, дружній атмосфері, де крім конкурсантів, в залі були присутні бібліотекарі сільських бібліотек – філій району, шкільні бібліотекарі та  батьки.  Всіх учасників привітала заступник директора по роботі з дітьми Панасюк Н.С та члени журі : директор ЦБС Сидорук В.Г (голова журі), методист районної бібліотеки Кізякова Н.О. та бібліотекар відділу обробки та комплектування книг Оксенчук Л.А.
 Конкурс розкрив дитячі таланти. Діти із захопленням демонстрували свої здібності : декламували вірші, гуморески,  розповідали про свої таланти а саме: вишивка, плетіння бісером, квілінг, макраме, малювання тощо.  Але всіх об"єднало одне захоплення - читання.
Переможцями стали найактивніші читачі які систематично вели читацький щоденник, уміли представити себе і свою улюблену книгу - це  учениця 7 класу Юхим Юлія школа-гімназія №1 та учениця 6 класу Гурич Аліна с. Залухів, які тепер продовжать боротьбу в обласному третьому етапі конкурсу в міст Луцьку.
   Переможці обласного конкурсу будуть мати можливість поїхати в місто Львів, на фестиваль дитячого читання "Книгоманія", де на дітей чекає захоплююча культурна програма з іграми, конкурсами, та зустрічами з цікавими людьми.



Немає коментарів:

Дописати коментар