четвер, 21 березня 2019 р.

Лідер читання - 2019



20 березня в районній бібліотеці для дітей зібралися найкращі, найактивніші читачі бібліотек району , щоб взяти участь у Всеукраїнському конкурсі “Лідер читання”. Готуючись до участі в ньому, читачі поставились з великою відповідальністю, адже до книгозбірні завітали ті, хто любить читати, хоче перемагати і мріє. Учасникам конкурсу потрібно було задіяти свій інтелект і проявити неабияку ерудицію. Під час виступів діти проявили фантазію, креативність, свої захоплення та артистичні здібності. Як виявляється, юні читайлики – справжні гурмани, адже представляють різножанрову літературу: класичні і сучасні твори української і світової літератури, пригоди і фантастику
Журі конкурсу здійснило аналіз читацьких щоденників, враховуючи кількість прочитаних книжок, систематичність ведення щоденника, наявність творів сучасних українських письменників, оригінальність оформлення та висловлювання власних думок. Потрібно відзначити, що перед журі стояло непросте завдання – вибрати кращих з кращих, оцінивши їх ерудованість, креативність і вміння аналізувати прочитане. У підсумку переможцями 2-го етапу Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання» були визнані:
1. Місце Тлучкевич Ярослава учениця 7 класу ЗОШ І-ІІІст. №2 ім. М.Заліпи смт Ратне
2. Місце Михалевич Олег учень 6 класу ЗОШ І-ІІІст. с. Кортеліси
3 Місце Штик Анна учениця ЗОШ І-ІІІст. с.Броди
Усі учасники конкурсу отримали грамоти від журі, а переможці заохочувальні призи . Наприкінці заходу на дітей чекало смачне чаювання з солодощами.

















Немає коментарів:

Дописати коментар