понеділок, 4 грудня 2017 р.


Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. З нагоди відзначення цієї дати районна бібліотека для дітей спільно з Ратнівським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді організували виставку творчих робіт дітей з обмеженими можливостями « Прекрасне своїми руками».
Метою проведення заходу є посилення уваги суспільства до проблем дітей, захисту їх прав і законних інтересів, реалізації творчих здібностей дітей з особливими потребами.
У виставці взяли участь діти різного віку. Свій внутрішній світ, бачення навколишнього середовища та емоції, передали талановиті особливі діти Ратнівщини в таких напрямками мистецтва: вироби з соленого тіста, квілінг, плетіння гачком, живопис, аплікація з паперу, об'ємні роботи з бісеру, панно із камінців та авторські іграшки.
Вони не просто малюють, розвиваються, вчаться, вони дивують оточуючих, змінюють світ на краще та надихають на добрі справи.
Будемо сподіватися, що такі заходи привернуть  увагу суспільства до цих маленьких героїв, а вони надалі здивовуватимуть та вражатимуть своїми витворами.





Немає коментарів:

Дописати коментар