пʼятницю, 2 червня 2017 р.



Ось уже більше як 60 років першого червня світова громадськість відзначає світле і надзвичайно гуманне свято – Міжнародний день захисту дітей.
Рішення про відзначення Міжнародного дня захисту дітей 1 червня прийняла Міжнародна демократична федерація жінок у листопаді 1949 року. Перший Міжнародний день захисту дітей було відзначено ще в 1950 році. ООН підтримала ініціативу федерації та оголосила захист прав, здоров’я і життя дитини – одним із пріоритетів своєї діяльності
День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою, в майбутньому стали хорошими громадянами своєї країни.
У цей день діти «правлять балом», цього дня хочеться їм подарувати всі земні блага. Саме тому в перший день літа в бібліотеці для дітей проходили розважальні заходи : вікторини, конкурси, малюнок на асфальті , малюнок на повітряній кульці ,ігри, книжкові виставки.
Не залишились діти і без подарунків: пригостив солодощами та привітав дітлахів зі святом дитинства селищний голова В.М.Кулик. Побажав бути щасливими, здоровими, креативними та повними яскравих ідей на радість своїм батькам, які плекають у ваших душах усе світле та найкраще, в ім’я розвитку України! На кінець свята свої побажання висловила начальник відділу культури Ратнівської РДА О.Д.Горнік: «Любі діти! Ви – майбутнє Української Держави, наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Тож від усього серця бажаю вам міцного здоров’я та радості. Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та .
успіху у всіх починаннях"







Немає коментарів:

Дописати коментар