понеділок, 19 грудня 2016 р.

Зустріч з Миколаєм «По Вкраїні з краю в край ходить Святий Миколай"


         Свято Святого Миколая приходить до нас кожного року. Воно завжди символізує щирість, щедрість та доброту. Кожен з нас з нетерпінням очікує на Миколая весь рік, щоб отримати бажаний для себе подарунок під власною подушкою. Але у цей день люди не лише отримують дари, але й самі роблять приємне усім близьким та оточуючим.
19 грудня працівники районної дитячої бібліотеки організували для дітей зустріч з Миколаєм «По Вкраїні з краю в край ходить Святий Миколай". Вранці Святий Миколай походжав вулицями нашого селища та вітав діточок, які поспішали до школи та дитячого садка.
Дарував солодощі та книги, цікавився , що знайшли під подушкою: подарунок чи може різочку? Чи полюбляють вони читати книжки, чи відвідують бібліотеку, який подарунок хотіли  отримати від Миколая?Діти та їх батьки були дуже вражені та щасливі від зустрічі. Очі діток світилися радісними вогниками.
Бажаємо щиро вірити у Святого Миколая попри усі негаразди та образи буденності. Ніколи не забувайте писати листи адресовані Миколаю, бо духовні побажання завжди будуть почуті Святим.

Немає коментарів:

Дописати коментар