четвер, 19 березня 2015 р.



19 березня районній бібліотеці було визначено переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу "Кращий читач - 2015". Головною метою якого було стимулювати у дітей інтерес до читання, якісної сучасної літератури, виявлення читацьких уподобань та пріоритетів, вироблення в учнів навичок самостійної роботи з книгою.
Конкурсанти виборювали звання найкращого читача в трьох вікових групах окремо для 6 , 7 та 8 класів.

Свято пройшло в теплій, дружній атмосфері, де крім конкурсантів, в залі були присутні бібліотекарі сільських бібліотек – філій району. Всіх учасників привітали члени журі : директор ЦБС Сидорук Віра Григорівна, завідуюча дитячої районної бібліотеки для дітей Панасюк Наталія Степанівна та бібліотекар відділу комплектування та обробки книг Оксенчук Людмила Андріївна.
Конкурс розкрив дитячі таланти. Читачі із захопленням демонстрували свої здібності : хтось проявив себе як художник , декламатор, а хтось розповів про захоплення квілінгом та бісероплетінням. Але всіх об"єднало одне захоплення - читання.
Переможцями стали найактивніші читачі, які прочитали найбільше книг з бібліотеки не за шкільною програмою, систематично вели читацький щоденник, уміли представити себе і свою улюблену книгу - це учениця 6-А класу ЗОШ І-ІІІст. №1-гімназії ім.В.Газіна смт,Ратне Харлампович Софія, учениця 7 класу Колотюк Ірина ЗОШ І-ІІІст. смт. Заболоття та учениця 8- А класу ЗОШ І-ІІІст. №1-гімназії ім.В.Газіна смт.Ратне Юхим Юлія. Переможці захищатимуть звання кращого читача 24 березня в м.Луцьку.



Немає коментарів:

Дописати коментар