середу, 25 червня 2014 р.


 Збереження життя і здоров’я дітей було і залишається пріоритетом для дорослих, Кожній дитині, щоб стати свідомим учасником дорожнього руху, необхідно з раннього дитинства вивчати елементарні правила поведінки на вулицях і дорогах.

" Малятам про безпеку " під такою назвою  провели урок з правил дорожнього руху для дошкільнят бібліотекарі РДБ. В ігровій формі дітлахи повторювали правила поводження на дорозі і особливо правила перетину проїжджої частини.
Дошкільнята краще розуміють і запам’ятовують інформацію, якщо вона подається в ігровій формі або опирається на приклади старших.
Діти послухали казку про правила дорожнього руху, та ознайомилися з книгою Алли Сокол "Уроки інспектора ДАІ". Прочитавши про правила дорожнього руху для пішоходів, дошкільнята ділилися своїми враженнями. Всі присутні вихованці дитячого садочка запам’ятали, що таке пішохідний перехід, світлофор для пішоходів, дізналися правила для велосипедистів.
Зустріч виявилася насиченою приємними враженнями, гарним настроєм та душевним теплом. Діти залишилися задоволеними, а бібліотекарі та вихователі  в черговий раз переконалися, що подібні уроки мають надзвичайно важливий виховний вплив на дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар