четвер, 10 травня 2018 р.

10 травня в районній бібліотеці для дітей відбувся районний етап Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання» серед учнів 7 класу


Конкурс проводиться з метою заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань, популяризації найкращої української та світової літератури. А також залучення до бібліотеки нових читачів, посилення ролі читання в житті дітей та підлітків, здійснення творчої співпраці бібліотеки та вчителів, спрямованої на пошук різноманітних форм організації змістовного дозвілля дітей, залучення їх до активної творчої діяльності навколо книги та бібліотеки.
Перемогла в конкурсі Панасюк Богдана (ЗОШ I-III ст. №2 смт. Ратне), друге місце Краєвська Тетяна (бібліотека-філія с. Височне), третє – Пословська Христина (бібліотека-філія с. Броди). Переможниця візьме участь у наступному обласному етапі конкурсу.
Усі учасники нагороджені дипломами та призами від бібліотеки – цікавими кнгами та блокнотами. На любителів книги чекав солодкий стіл організований районною бібліотекою для дітей.
Щира вдячність всім учасникам конкурсу, бібліотечним працівникам, вчителям, батькам, які підготували конкурсантів та дали змогу своїм вихованцям показати здібності, любов до читання, знання та ерудицію.
















Немає коментарів:

Дописати коментар